fbpx

ARE YOU ONE OF US?

Vi söker stans härligaste glädjespridare!

Vi letar efter glada, utåtriktade och stresståliga personer som tillsammans kommer bygga och skapa stämningen på GP’s. Vad vi har skapat är en bra bas. Nu ska vi tillsammans ta det här skeppet, a.k.a Guilty Pleasure Café, bort om det goda goffets gränser. Ett koncept som vi vill ska växa vidare med vår personal och våra gäster. HÄNG med på denna skutas jungfruresa!

Är du en sköning och den vi söker? Läs mer om jobben nedan och skicka sedan in din ansökan via formuläret så hör vi av oss. 

Vi söker ett gäng glada solstrålar som vill sprida sin positiva energi på GP’s. Vi sätter stor vikt vid din personlighet och vi söker en rolig mix av människor som sätter gästen i centrum och är en bra teamplayer. 
 
Önskvärda egenskaper som servis/kökspersonal på GP’s:
Serviceminded
Stresstålig 
Har ett intresse av mat, dryck och människor
 
Tidigare erfarenhet av restaurang ses som ett plus men är inget krav. Det är din personlighet som väger tyngst – resten lär vi dig i den takt som vi anser passar dig! Detta kan vara början på din karriär inom restaurangbranschen och du kommer ha goda förutsättningar för att klättra inom organistationen. 
 

Vi söker ett gäng glada och positiva kockar som under sin arbetstid kommer att leda och ansvara över den övriga kökspersonalen. Vi söker dig som är van att jobba i ett högt tempo, som gillar utmaningar och är stresstålig. Du ska ha god kännedom om mat och dryck.

På dina arbetspass ser du till att rutiner efterföljs när det kommer till egenkontroll, inköp etc. I vårt kök jobbar vi effektivt och med mycket glädje, något som du, i högsta grad är delaktig i. Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi ser gärna att du är en naturlig ledare som kan behålla lugnet och vara stresstålig för att resten av teamet ska kunna bibehålla fokus.

Önskvärda egenskaper som kock på GP´s:

Erfarenhet som kock i minst tre år
Ansvarsfull
Hög arbetsmoral
Noggrann
Teamplayer
Go och glad

Skakar du drinkar med passion som att det är det roligaste du vet? Då är du helt rätt för GP’s. Vi söker peppade, glada och positiva bartenders som vill göra det där lilla extra för varje gäst. Vi söker bartenders med olika bakgrunder och erfarenheter som kan lära av varandra och vår barchef. Du ska vara en trevlig och social teamplayer och se dig själv som en viktig del i det stora hela där alla bidrar till gästens positiva upplevelse av GP’s.
 
Önskvärda egenskaper som Bartender på GP’s:
Brinnande intresse för dryck 
Stresstålig
Positiv och social 
Teamplayer